На Миколаївщині зібралися лідери «Батьківщини молодої»

У Первомайську Миколаївської області відбувся V Форум лідерів Всеукраїнської громадської організації «Батьківщини молодої», в роботі якого взяли участь керівники обласних організацій, народний депутат України Іван Крулько, депутати рад всіх рівнів.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Форум вийшов насиченим та конструктивним. Разом із однодумцями проаналізували питання розбудови молодіжного руху в Україні, обмінялися досвідом, розповіли про плани та нові проекти. Окрему увагу приділили обговоренню «Нового курсу України», який оголосила лідер партії Юлія Тимошенко, поділилися думками з приводу необхідності укладання суспільного договору між народом та владою в рамках нової Конституції України».

На форумі очільники обласних громадських організацій відзвітували про роботу за перше півріччя та затвердили спільний план дій до кінця року. Лідери також провели неформальне спілкування та взяли участь у перегонах на рафтах по річці Південний Буг.