На Миколаївщину завітав Всеукраїнський молодіжний тур на підтримку Юлії Тимошенко

В містах Вознесенськ та Первомайськ Миколаївської області в рамках Всеукраїнського молодіжного туру відбулися заходи на підтримку кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» на центральних площах цих міст перед виборцями виступили народний депутат України Іван Крулько, глава молодіжного крила «Батьківщини» Сергій Мітрофанський, депутати місцевих ради, а також Заслужена артистка України Анастасія Приходько та молодіжний гурт «Пацики із Франика».

«Радує, що майдани районних центрів Миколаївщини зібрали тисячі людей, які бажають дізнатися позицію кандидата в Президенти Юлії Тимошенко, ознайомитися із запропонованим нею Новим курсом та підтримати лідера «Батьківщини» на виборах. Ми орієнтуємося на розуміння з боку молоді, тож знайомимо юнаків та дівчат з основами тої молодіжної політики, яка втілюватиметься після обрання Ю. Тимошенко Президентом України», — зазначив лідер ГО «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський.

За словами народного депутата України Івана Крулька, мир в країні настане лише тоді, коли очільником держави стане людина, яка не зароблятиме на війні. А добробут українців забезпечить реалізація Нового економічного курсу, який пропонує Юлія Тимошенко.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше

Юлія Тимошенко: Докласти всіх зусиль, щоб наблизити мир і відновлення єдності України

Докладніше

Юлія Тимошенко: Країні потрібна влада, яка працюватиме в інтересах людей, а не на догоду міжнародним спекулянтам

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31