На Миколаївщину завітав Всеукраїнський молодіжний тур на підтримку Юлії Тимошенко

В містах Вознесенськ та Первомайськ Миколаївської області в рамках Всеукраїнського молодіжного туру відбулися заходи на підтримку кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» на центральних площах цих міст перед виборцями виступили народний депутат України Іван Крулько, глава молодіжного крила «Батьківщини» Сергій Мітрофанський, депутати місцевих ради, а також Заслужена артистка України Анастасія Приходько та молодіжний гурт «Пацики із Франика».

«Радує, що майдани районних центрів Миколаївщини зібрали тисячі людей, які бажають дізнатися позицію кандидата в Президенти Юлії Тимошенко, ознайомитися із запропонованим нею Новим курсом та підтримати лідера «Батьківщини» на виборах. Ми орієнтуємося на розуміння з боку молоді, тож знайомимо юнаків та дівчат з основами тої молодіжної політики, яка втілюватиметься після обрання Ю. Тимошенко Президентом України», — зазначив лідер ГО «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський.

За словами народного депутата України Івана Крулька, мир в країні настане лише тоді, коли очільником держави стане людина, яка не зароблятиме на війні. А добробут українців забезпечить реалізація Нового економічного курсу, який пропонує Юлія Тимошенко.