Надія Савченко: З нетерпінням чекаю зустрічі на волі в Україні

Українська льотчиця Надія Савченко висловила слова вдячності за підтримку в день оголошення вироку і зізнається, що ні про що не шкодує.

Про це вона написала у своєму листі, який оприлюднив сьогодні адвокат українки Марк Фейгін у Facebook.

«Дякую народним депутатам України, всім людям з України та Росії, що прийшли мене підтримати в день вироку. Це було класно! Ми зробили всім очевидне відкриття, що суд в Росії це не закон, а цирк Шапіто! Судді і прокурори виглядали просто жалюгідно і після суду пішли заливати своє горе горілкою! Відмучились! – думають вони. Насправді ж вироком мені вони підписали смертний вирок собі! Українці, дякую за Гімн і Прапор України у залі російського суду», – пише Надія Савченко.

Українка подякувала і своїм адвокатам Фейгіну, Полозову та Новікову «за те, що в залі суду стояли могутньою стіною, захищаючи від злих очей та язиків».

Надія подякувала і всім небайдужим українцям і пообіцяла, що незабаром зустрінеться з ними на волі в Україні.

«Щиро дякую, що не залишили мене. Разом ми не покинемо в біді наших українців, полонених в Росії і врятуємо Україну! З нетерпінням чекаю з вами зустрічі на волі в Україні. з Україною в серці, із щирою вдячністю Надія Савченко», – наголосила Надія.

12321363_1054183924649366_1964803832070207180_n

Нагадаємо, у своїй офіційній заяві відразу після винесення вироку Надії Савченко партія Батьківщина засудила процес над українкою і наголосила, що, як і весь світ, не визнає  «вироку» Надії Савченко від кремлівського «правосуддя».

Юлія Тимошенко закликала Обаму і Меркель негайно включитися в переговори щодо звільнення Савченко.