Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок зустрівся з миколаївськими партійцями

Протягом трьох днів на Миколаївщині перебував народний депутат України Сергій Євтушок, який провів низку продуктивних зустрічей з місцевими «батьківщинівцями», мешканцями області, побував у навчальних закладах, дав інтерв’ю телеканалу «ТАК-ТВ».

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Під час поїздки зустрівся з керівниками районних та міських партосередків, роз’яснив позицію лідера з питань партійної розбудови та особливостей передвиборчої кампанії, яка, на жаль, вже проводиться на основі брудних технологій. Вислухав пропозиції миколаївських партійців з удосконалення роботи та їхню думку з приводу передвиборчих настроїв населення. Переконався, що команда миколаївських партійців на чолі з Михайлом Соколовим – потужна, єдина та налаштована на перемогу».

Разом з депутатом Миколаївської обласної ради Ігорем Івануною Сергій Євтушок оглянув хід ремонтних робіт в 1 класі Зарічненського закладу середньої освіти, фінансову підтримку якому надав  миколаївський депутат.