«Народний фронт» блокує ініціативи «Батьківщини» щодо зниження тарифів та підвищення пенсій

Голови Комітетів від проурядової фракції «Народний фронт» Микола Мартиненко та Людмила Денісова блокують законодавчі ініціативи членів фракції «Батьківщина», спрямовані на покращення життя людей.

Зокрема, йдеться про законопроект щодо встановлення обґрунтованих тарифів (№2832), внесений Юлією Тимошенко та Сергієм Соболєвим, а також законопроект щодо вдосконалення пенсійного забезпечення (№2698), внесений Іваном Крульком та Вадимом Івченком.

Про блокування свідчать останні засідання Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, який очолює Микола Мартиненко, та Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, який очолює Людмила Денісова.

За підсумками цих засідань було підготовлено постанови про відхилення зазначених законопроектів за підписами вказаних осіб.

Водночас Головне науково-експертне управління Верховної Ради України дало схвальні висновки щодо обох законопроектів, вказавши, що за результатами розгляду у першому читанні законопроекти можуть бути прийняті парламентом за основу.

Переглянути постанови можна тут .

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30