Наше майбутнє – у наших руках, – Юлія Тимошенко про 31 березня

Президентські вибори – це можливість зупинити приниження України та дати їй шанс на становлення.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час велелюдного мітингу в Лубнах на Полтавщині.

За її словами, після Революції Гідності люди втратили віру в те, що в країні щось зміниться на краще, адже 144 реформи влади не привели до покращення життя людей. До того ж, так і не було здійснено жодного перетворення, яке б відповідало європейським стандартам, зауважила лідер «Батьківщини».

Наразі з країни їдуть креативний клас і професіонали. Саме тому завдання нового президента – повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщині, боротися за інтелект нації, наголосила Юлія Тимошенко.

«Або ми робимо Україну конкурентом у світі в боротьбі за свій народ, або через 5 років у нас будуть незалежність, гімн, прапор, але не буде кому країну піднімати. Ми прийшли до тієї межі, коли президентські вибори – це не вибори, це бути або не бути Україні», – зауважила Голова партії.

Ініційований Юлією Тимошенко та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс – якраз є такою чіткою стратегією, яка потрібна для відродження та становлення країни.

У документі прописано, як провести інвентаризацію та правильно розпоряджатися нашими багатствами, відновити промисловість, як створити 2,5 млн фермерських господарств в Україні і як продавати не сировину, а готову продукцію.

Окрім того, Новий курс передбачає запровадження медичного страхування.

«Роботодавці за рахунок зниження податкового тиску платитимуть обов’язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава. На охорону здоров’я у нас буде набагато більше фінансів, ніж є сьогодні. І за півроку ми матимемо нормальну працюють страхову медицину», – сказала лідер «Батьківщини».

Також нова влада створить персоніфіковану пенсійну систему. Так, повідомила Юлія Тимошенко, внески за людину перераховуватимуться на її приватний пенсійний рахунок у державному банку, де все життя накопичуватимуться гроші і банк платитиме відсотки за депозитами. Пенсії для тих, хто має мінімальний стаж, будуть не нижче, ніж прожитковий мінімум – 4425 грн, додала кандидат у Президенти.

«В Україні існує закон і Конституція, які передбачають, що не можна людям платити менше мінімального прожиткового рівня (сьогодні бюджетом закріплено 4425 грн). Тож жодному пенсіонеру не можна платити менше за 4425 грн», – обурилася вона.

Після перемоги на виборах новий президент також спрямує газ власного видобутку на потреби населення і знизить його вартість вдвічі.

Юлія Тимошенко вкотре наголосила на тому, що вкрай важливо на цих виборах не дати жодного голосу цій владі, «бо це перекреслить майбутнє України».

«Ми разом з демократичними кандидатами не дамо сфальшувати результати виборів. Я хочу, щоб всі вірили: наше майбутнє – у  наших руках. Ми знаємо, як піднімати країну і ми її піднімемо!» – заявила лідер «Батьківщини».