«Наведемо порядок РАЗОМ!».

23 квітня 2015р за підтримки Миколаївської ОО ВО «Батьківщина» та ініціативи громадського руху «Батьки проти наркотиків» в місті Миколаєві відбувся Перший розширений форум громадськості та правоохоронних органів на тему: «Наведемо порядок РАЗОМ!».
В рамках роботи форуму прийняли участь працівники кримінальної міліції у справах дітей та управління громадської безпеки УМВС України в Миколаївській області, представники політичних партій, громадських організацій та небайдужі мешканці міста Миколаєва.
Під час форуму найгарячіше обговорювалися питання взаємодії громадськості та міліції з охорони громадського порядку в Миколаєві та ефективної протидії дитячому пияцтву та наркоманії в Миколаєві.
Голова громадського руху «Батьки проти наркотиків» Юрін Ю.О повідомив присутнім про створення ініціативної групи, робота якої буде спрямована на ліквідацію дитячого пияцтва та наркоманії. «Наша ініціативна група бере на себе зобов’язання займатися проблемами дитячого пияцтва та наркоманії. Ми ставимо за основну мету реалізацію довгострокової програми по ліквідації цього соціально небезпечного явища в нашому суспільстві»- зазначив Юрін Ю.О.
Правоохоронці довели до відома присутніх основні статистичні дані, окресливши пріоритетні напрямки діяльності ОВС, та обговорили шляхи вирішення окремих питань.