Новообрані депутати «Батьківщини» отримали нагороди від Юлії Тимошенко

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко нагородила представників партії за кращі досягнення у виборчій кампанії.

Пам’ятні відзнаки під час урочистого з’їзду депутатів місцевих рад, який 12 грудня пройшов у Києві, отримали 70 кращих «батьківщинівців».

Заступник Голови партії Іван Кириленко також наголосив, що майже півтисячі нових очільників сільських і селищних рад – це представники «Батьківщини».

«Це наша гордість! Ми пишаємося вами і дякуємо за унікальні результати», – сказав він.

Лідер партії Юлія Тимошенко також презентувалана з’їзді новий значок члена партії та висловила сподівання, що найближчим часом зусилля та праця активістів партії посіють у серцях людей таку велику довіру, що люди з честю носитимуть значок партії «Батьківщина».«У нас є такі члени партії, у яких є подібні значки-відзнаки ще з перших виборів – за перемогу на дільниці, на районі, на окрузі. І це – наш золотий фонд!» – зазначила Юлія Тимошенко.

«Сьогодні по праву золотим фондом партії «Батьківщина» можна назвати 33 новообраних міських голів та 469 сільських та селищних голів. Кожен з них – це неординарна та талановита особистість, яким люди довірили своє сьогодення та найближче майбутнє», – сказав Кириленко, нагороджуючи переможців місцевих виборів знаком «З Батьківщиною в серці» та вимпелом «За перемогу на виборах».