Новообрані депутати «Батьківщини» отримали нагороди від Юлії Тимошенко

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко нагородила представників партії за кращі досягнення у виборчій кампанії.

Пам’ятні відзнаки під час урочистого з’їзду депутатів місцевих рад, який 12 грудня пройшов у Києві, отримали 70 кращих «батьківщинівців».

Заступник Голови партії Іван Кириленко також наголосив, що майже півтисячі нових очільників сільських і селищних рад – це представники «Батьківщини».

«Це наша гордість! Ми пишаємося вами і дякуємо за унікальні результати», – сказав він.

Лідер партії Юлія Тимошенко також презентувалана з’їзді новий значок члена партії та висловила сподівання, що найближчим часом зусилля та праця активістів партії посіють у серцях людей таку велику довіру, що люди з честю носитимуть значок партії «Батьківщина».«У нас є такі члени партії, у яких є подібні значки-відзнаки ще з перших виборів – за перемогу на дільниці, на районі, на окрузі. І це – наш золотий фонд!» – зазначила Юлія Тимошенко.

«Сьогодні по праву золотим фондом партії «Батьківщина» можна назвати 33 новообраних міських голів та 469 сільських та селищних голів. Кожен з них – це неординарна та талановита особистість, яким люди довірили своє сьогодення та найближче майбутнє», – сказав Кириленко, нагороджуючи переможців місцевих виборів знаком «З Батьківщиною в серці» та вимпелом «За перемогу на виборах».

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31