Очаківські «батьківщинівці» організували велодень

Представники Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) організували та провели в місті велодень.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» в заході взяли участь понад 90 учасників віком від 7 до 76 років. Вони пройшли велопробігом від центральної площі вулицями міста.

«Очаківські «батьківщинівці» не лише ініціювали проведення такого масового спортивного свята, а й самі взяли в ньому участь. Ми постійно підтримуємо заходи, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та активного відпочинку. Подібні заходи сприяють зміцненню команди «батьківщинівців» та знаходять позитивні відгуки у містян», — зазначив один з організаторів велодня, депутат Очаківської міської ради від ВО «Батьківщина» Євген Кадочніков.