Очаківські «батьківщинівці» організували змагання з міні-футболу

В Очаківській загальноосвітній школі №4 відбувся щорічний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті місцевих тренерів Погодаєва, Романа, Беспаленка. Допомогу в організації змагань та подарунки переможцям надали партійці Очакова.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Ми постійно підтримуємо проведення спортивних змагань в місті, особливо, серед школярів. Адже саме спорт та, зокрема, футбол формують у дітей лідерські якості, бажання досягати успіхів в спорті та житті. Тож «батьківщинівці» заохочують молодь до занять спортом», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.

Він вручив переможцям медалі, кубки і грамоти та подарував хлопцям нову футбольну форму. Батьки дітей-спортсменів висловили велику вдячність депутатам-«батьківщинівцям» за те, що ті не залишаються осторонь проблем розвитку дитячого спорту.