Очаківські «батьківщинівці» відзвітували за рік роботи

В Очакові (Миколаївська область) відбулася звітно-виборча конференція партійців міста, на якій заслухано звіт очільника партосередку Євгена Тимошенка.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Пріоритетом в роботі депутатів Очаківської міськради є допомога найбільш соціально незахищеним верствам населення, підтримка талановитої молоді, сприяння у розвитку фізкультурно-спортивного руху. За результатами наших депутатських звернень до керівництва міста відремонтовані міжбудинкові проїзди та встановлено вуличне освітлення по вулиці Зінченка, відремонтовано фасад будинку по вулиці Шмідта, складено акти обстеження сімей, що потребують матеріальної допомоги. Міська парторганізація вручила 300 продуктових наборів малозахищеним городянам, надала спонсорську допомогу командам з футболу та дзюдо, організувала поїздку на фестиваль для танцювального колективу «Радість», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина», керівник фракції в міській раді Євген Тимошенко.

Партійці підтримали очільника та переобрали його на новий термін, а представник виконавчого секретаріату партії Ігор Зарічанський вручив Євгену Тимошенку Подяку від лідера партії.