Очаківські партійці впорядкували пам’ятки міста

Представники ВО «Батьківщина» м. Очакова Миколаївської області провели акцію з впорядкування територій, на яких розташовані історичні пам’ятки.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», протягом трьох днів активісти наводили лад біля «візитівки» міста – пам’ятнику Івану Горичу, учаснику взяття Очакова у 1788-му році. Також прибрано територію у пам’ятника воїнам-афганцям та центральну міську площу.

«Ми традиційно на початку травня займаємося благоустроєм міста. До роботи залучаємо «батьківщинівців» та місцевих активістів. Адже розуміємо, що порядок в місті та країні можемо навести лише ми. Представникам «Батьківщини» люди вірять, адже бачать реальні результати роботи», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.