Олена Кондратюк стала віцеспікеркою парламенту

Народний депутат фракції «Батьківщинf» Олена Кондратюк обрана заступницею Голови Верховної Ради України.

За відповідне рішення проголосували 318 народних обранців.

Представниця «Батьківщини» під час свого виступу з трибуни парламенту наголосила: «У цьому залі завжди ухвалювались надзвичайні рішення: Акт про проголошення незалежності України, рішення про вступ до ЄС та НАТО, прийняття Конституції. Я би хотіла, щоб більшість законів, які ухвалюватимуться в цьому залі, ухвалювались не окремими фракціями, групами, а всіма депутатами на користь українського народу та нашої держави».

У своїй діяльності, як зауважила новообрана віцеспікерка, користуватиметься 4 принципами: порядність, професійність, партнерство та патріотичність.

Вона нагадала, що сьогодні до лав народних депутатів прийнято 87 жінок. З огляду на це, звернула увагу Олена Кондратюк, партнерство заради справедливості, дотримання прав жінок та чоловіків  прерогатива цього парламенту.