Партія «Батьківщина» запускає новий інтерактивний проект 10problem.com «10 проблем твоєї області», який має на меті допомогти вирішити проблеми регіонів України, з якими щодня стикаються мільйони громадян.

10problem.com – це сервіс для тих, кому набридло терпіти неякісні послуги ЖКГ, жахливий стан доріг, хабарництво чиновників та інші не доопрацювання влади на різних рівнях.
За допомогою сайту кожен громадянин зможе проголосувати за певну нагальну проблему свого регіону.
«Батьківщина» не залишить без уваги жоден голос.
Таким чином, рейтинг топ-10 проблем області допоможе депутатам разом із громадськими активістами зрозуміти, які питання потребують першочергового розгляду.
Позиція «Батьківщини» наступна: «Нам треба боротися за ті досягнення, які люди мають: народ змінив владу і має повне право від неї вимагати результатів роботи. Якщо ж влада неефективна, треба об’єднуватися з профспілками, громадянським суспільством – з усіма, хто готовий боротися і примушувати уряд працювати на благо людей».
Запуск нового проекту «10 проблем твоєї області» став ще одним кроком до вирішення проблем українців.