Партійці Очакова привітали ветеранів з днем перемоги над нацизмом

Представники Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) в День пам’яті та примирення і в День перемоги над нацизмом відвідали ветеранів Другої світової війни, малозабезпечених мешканців міста та учасників спілки інвалідів.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці привітали заслужених містян та вручили їм продуктові набори та овочі.

«На всі державні та релігійні свята ми традиційно приїжджаємо в домівки наших підопічних, — ветеранів різних війн, інвалідів, малозабезпечених. Звісно, не з пустими руками. Цього разу придбали одну тонну 200 кілограмів овочів, набори з найбільш затребуваних продуктів та передали їх людям. Радує, що очаківці вони нас добре знають, діляться своїми проблемами, а ми намагаємося завжди прийти на допомогу», – зазначає очільник очаківських «батьківщинівців» Євген Тимошенко.