Першим за вибухи на військових складах мусить відповісти головнокомандувач, – Юлія Тимошенко

Петро Порошенко як Верховний головнокомандувач має понести персональну відповідальність за вибухи на військових складах.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час відвідин виставки «Зброя та безпека-2018».

«За кожен такий вибух складів боєприпасів мусять понести відповідальність ті, хто персонально зобов’язані були цього не допустити. І насамперед це головнокомандувач України, який, на жаль, сьогодні за гаслами та іншими популістичними речами втратив керованість країною та армією», – переконана лідер «Батьківщини».

На думку Юлії Тимошенко, саме некомпетентність найвищого військового керівництва України призвела до того, що зброя, яка мала захищати державу від ворога, фактично повернулася проти українських родин, створюючи загрозу їхньому життю.

«Я не вірю, що це випадковість. Я не вірю, що цьому не можна було запобігти. Це якість та професіоналізм як головнокомандувача, так і всіх, хто персонально відповідає за такі вибухи складів, за знищення боєприпасів, за горе людей, які зараз мусять виїжджати зі своїх осель. І, по суті, їхні родини сьогодні перебувають в небезпеці», – сказала політик.

Доки прості люди платять податки спеціально для того, щоб підвищити обороноздатність країни та захистити її від війни, влада своїми некомпетентними і злочинними діями руйнує обороноздатність держави, переконана Юлія Тимошенко.

«Порядок треба наводити негайно. І чим швидше ми зможемо до цього приступити, тим краще буде для країни», – сказала лідер «Батьківщини».