Першим заступником голови Миколаївської обласної ради майже одноголосно обрано депутата від ВО «Батьківщина» Михайла Соколова.

3 грудня відбулося перше пленарне засідання новообраної Миколаївської обласної ради сьомого скликання, на якому депутати обрали голову ради та першого заступника.

В рамках таємного голосування кандидатуру голови Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайла Соколова підтримали 55 з 57 присутніх в залі депутатів обласної ради VII скликання.

Народні депутати присутні на засіданні ради зазначили, що керівництво Миколаївської обласної ради обрано преважною більшістю голосів і саме кандидатура Михайла Соколова стала тим консолідуючим фактором що об’єднав майже всіх депутатів ради .

Михайло Соколов під час свого виступу закликав депутатів фракції ВО «Батьківщина» та інші фракції в Миколаївській обласній раді відкинути власні амбіції і працювати злагоджено та конструктивно для розвитку  Миколаївської області.

«За ті роки, що я працюю в області, я побачив масу проблем, які ми зможемо вирішити лише разом. І я запевняю вас, що з цього часу в нашій області почнеться більш динамічна і ефективна робота депутатського корпусу» — зазначив Михайло Соколов.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31