Першотравневі свята з користю: активісти прибрали біля меморіалу в с. Ковалівка

Громадські активісти зібралися на початку  травня в с. Ковалівка, щоб прибрати територію та пофарбувати паркани біля меморіалу в с. Ковалівка.

Молодь Миколаївщини вирішила підготувати один із визначних пам’ятників області до святкування Дня Перемоги.

До роботи по благоустрою активісти також запросили депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» Дмитра Гуринчука, який, крім того, із «депутатських коштів» виділив на ремонт меморіалу додатково 100 тис. грн.

«Я дуже радію, що в нас є така молодь, яка шанує пам’ять про тих людей, що віддали своє життя за нашу Батьківщину. Меморіальний комплекс в с. Ковалівка один із найголовніших пам’ятників на Миколаївщині. Ми шануємо тих людей, що полягли за життя майбутніх поколінь», — вважає Дмитро Гуринчук.

Депутат також переговорив із керівником підрядної організації, що виконує роботи по ремонту пам’ятника. Він попросив будівельників поставитися до меморіалу не просто як до роботи, а проявити шану до тих людей, що поховані в цій братській могилі.

Захід пройшов організовано та продуктивно. Учасники подякували один одному за те, що в травневі свята знайшли час та можливість зробити таку здавалося б не складну, але дуже важливу справу.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31