Первомайська «Батьківщина» (Миколаївська область) підтримує творчу молодь

Представники Первомайської міської парторганізації ВО «Батьківщина» привітали вихованців Первомайського центру науково-технічної творчості  учнівської молоді з Новорічними та Різдвяними святами.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці вручили дітям подарунки та янголят, влаштували солодкий стіл.

«2019-ий рік у Центрі пройде під гаслом «Талановиті крокують упевнено вперед!» Наша парторганізація вирішила підтримати творчу молодь та встановила премію для переможця конкурсу «Зірка ЦНТТУМ  2019». Свої дії будуємо відповідно проголошеного Ю.Тимошенко Нового  курсу у молодіжній політиці, який дозволить молодими людям в повній мірі реалізувати свій творчий потенціал», — зазначив депутат Первомайської міської ради від ВО «Батьківщина» Тимур Глушко.

Він побажав вихованцям центру перемог та успіхів в Новому році.