Представники «Батьківщини» Кривоозерського району висловили підтримку Надії Савченко.

В смт. Криве Озеро відбувся мітинг на підтримку кремлівського в’язня, відважної української льотчиці, Героя України, народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко. Небайдужі мешканці селища та району вийшли з плакатами та малюнками, в яких закликали не залишатися осторонь від свавілля російської влади, що знущається над українською Надією. Учасники мітингу взяли участь у молебні про здравіє Надії Савченко та запалали свічки в місцевому храмі. Службу про здравіє відправив настоятель православної церкви Київського патріархату отець Леонід. Депутати від «Батьківщини» селищної та районної ради висловили слова підтримки Надії та засудили ганебну систему кремлівського судилища. «Закликаю всіх боротися за звільнення Надії, кричати про це, заявляти де тільки можливо. Нас підтримує весь світ. Ми — за правду, за Надію, за «Батьківщину», — зазначила у своєму виступі керівник фракції «Батьківщина» у Кривоозерській селищній раді Ірина Таворська. Голова районної партійної організації Наталія Дурачевська переконана, що подібні акції та мітинги привернуть увагу світової громадськості до беззаконь російської влади і Україні повернуть її героїню.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA