Привітання Юлії тимошенко з Днем знань.

Дорогі друзі!
Щиро вітаю вас з Днем знань!
Що б не траплялося в нашій країні, які б важкі часи ми не переживали, є день, коли урочисто і піднесено почувають себе практично всі українці. Це перше вересня – свято дітей і дорослих, учнів і вчителів, студентів та викладачів.
Беззубі посмішки першачків, напрасовані костюми випускників, букети квітів і радісна метушня – саме вони створюють в містах і селах цю неповторну атмосферу першого вересня.
У цей день посміхаються навіть ті, хто через російську військову агресію залишив свої школи, друзів, вчителів. Але я вірю, що дуже скоро вони повернуться до рідного краю, бо всі українці – від школяра до воїна — щодня наближають нашу перемогу.
Вірші та малюнки учнів надихають бійців на сході. Обереги та маскувальні сітки, які діти плетуть на уроках праці, захищають від ворожих куль. Кошти з дитячих скарбничок рятують життя на фронті. Саме такі вчинки свідчать, що в українських школах, університетах та родинах виховують справжніх патріотів. За це щира подяка вчителям та батькам.
Сьогодні багато учнів, вчителів, батьків прийдуть до шкіл та інших учбових закладів у вишиванках. Я щаслива тим, що цим святковим вбранням різні покоління українців підкреслюють свою гордість за націю. Націю, майбутнє якої залежить від діток, які вперше сідають за парти, студентів, які вперше заходять в аудиторії, і педагогів, які вчать нове покоління бути кращим за попереднє.
Бажаю всім вам сил та натхнення! Божої підтримки в усіх справах!
Ваша,
Юлія Тимошенко