Привітання Юлії Тимошенко з нагоди Дня журналіста

Шановні друзі!

Хочу привітати вас з професійним святом – Днем журналіста!

Сьогодні багато людей буде говорити вам слова вдячності і подяки за вашу без сумніву велику, а іноді й небезпечну роботу.

Якби не ви, то суспільство може й не здогадувалося б, що відбувається за лаштунками влади, як формується державна політика і які наслідки все це має для народу. Ви розповідаєте правду, формуєте порядок денний в країні, вас поважає суспільство, а деякі політики вас навіть бояться.

Так було під час великих революційних подій, так відбувається і зараз, коли країна потерпає від російської військової агресії, від внутрішніх ворогів, які гальмують демократичні перетворення. Саме завдяки вашим розслідуванням суспільство дізналося та продовжує отримувати інформацію про офшорні оборудки, чорні «каси» та про те, як знову намагаються зцементувати владу під одного політичного гравця.

Але демократичні перетворення є незворотніми, бо ви на внутрішніх та на зовнішніх барикадах бережете нашу країну, пильно стежите за діями влади і заважаєте тим, хто перешкоджає розвитку країни.

Щира вдячність вам за вашу нелегку, але таку потрібну країні працю!

Бажаю щастя та наснаги вам та вашим рідним.

Разом з вами ми в силах змінити все!

Зі святом вас, дорогі журналісти!

З повагою і глибокою вдячністю,
Юлія Тимошенко