ПРИВІТАННЯ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО З НАГОДИ з 16- річчя партії ВО «Батьківщина».

Дорогі друзі, соратники, однодумці !

Щиро вітаю з 16- річчям нашої партії «Батьківщина».

Сьогодні наша партія, яка була заснована 9 липня 1999 року є потужною політичною силою та найстаршою парламентською політичною партією з розвинутою структурою місцевих осередків .

Усі ми переживали різні часи, але завжди » Батьківщина» стояла на захисті інтересів людей, демократичних цінностей та відстоювала європейський шлях розвитку України. Це чи не єдина політична сила в країні, яка ніколи не співпрацювала з антинародними режимами і завжди перебувала в жорсткій опозиції до антинародної політики і антисоціальної політики.

Партію » Батьківщина» іноді називають партією майданів, бо саме за участі наших партійних активістів та всього українського народу Помаранчева революція та Революція гідності стали переможними сторінками історії України в боротьби з диктатурою.

Упевнена, що і російський агресор програє свою війну проти України, оскільки тисячі патріотів з партквитками » Батьківщини» та добровольці з створених за участі партії батальйонів самооборони безстрашно боронять незалежність України на Сході країни.

Останні президентські та парламентські вибори стали випробуванням для партії » Батьківщини», поштовхом для оновлення, очищення та модернізації. Але цей процес не завершений: ми стоїмо на порозі місцевих виборів і я сподіваюсь, що наші партійці на місцях зможуть вибороти перемогу і будуть справжніми захисниками інтересів людей.

Сьогодні я хочу подякувати всім: у кого партквитки видані 16 років тому, тим, хто з гідністю ніс звання «батьківщинця» у часи опозиції, молоді, яка вже зараз зробила вибір на користь » Батьківщини».

Дорогі мої, дякую вам за те, що ви продовжуєте виборювати найкращу долю для Українців, відстоюєте європейські цінності та ідеали, залишаєтеся чесними та безкомпромісними в питанні побудові демократичної і заможної України.

Вірю, що партію «Батьківщину» завжди поважатимуть люди. А наші нащадки колись святкуватимуть п’ятдесятиріччя, сторіччя і інші знаменні дати.

Ваша Юлія Тимошенко.