Привітання з Днем Збройних Сил України

Дорогі наші захисники!

Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Для кожного громадянина нашої держави цей день означає не лише гарні слова привітання, пафосні святкування і перерахунок доблесних подвигів наших військовослужбовців.

Для українців сьогоднішній день – це низький уклін кожному воїну, який оберігає наш спокій своєю кров’ю, потом, втраченим здоров’ям, життям, стражданнями і сльозами своїх родин і неймовірною жертовністю.

Ви, наші захисники, уже два роки героїчно даєте відсіч російському окупанту на Сході України. Своїм патріотизмом, мужністю і відданістю ви не даєте агресору ступити далі на українську землю і відстоюєте національну безпеку.

Сьогодні українська армія демонструє неймовірну стійкість, наші захисники подають приклади служіння своїй державі для кожного українця.

Команда «Батьківщини» пишається українськими воїнами і, починаючи з 2008 року, послідовно відстоює ідею запровадження в Україні контрактної армії. Упродовж двох останніх років, коли Росія вже розв’язала криваву війну на Сході України, ми не втомлюємося повторювати, що саме професійна армія – це запорука національної безпеки й оборони нашої держави.

Сьогодні на Донбасі нашого ворога стримують здебільшого вже ті, хто свідомо, за покликом серця, маючи особливі здібності і вміння, беруть на себе місію оберігати країну.

Низько схиляємо голови перед Вами, нашими мужніми воїнами-захисниками! Дякуємо за Вашу невтомну звитягу, патріотизм і любов до України!

Бажаємо всім миру, спокою для ваших родин, здоров’я та благополуччя!

Юлія Тимошенко, партія ВО «Батьківщина»