Прокуратура відреагувала на звернення миколаївського «батьківщинівця»

Прокуратура Миколаївської області призначила розслідування за фактом зауваження голови Миколаївського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина» Михайла Соколова стосовно порушень під час виборів до Новополтавської об’єднаної територіальної громади Новобузького району.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», напередодні проведення виборів, Михайло Соколов на прес-конференції озвучив інформацію про утворення одномандатних виборчих округів зі значною різницею у кількості виборців на виборах до Новополтавської ОТГ. З цього приводу він подав заяву до Миколаївської обласної прокуратури.

«Депутатське звернення розглянуто. Обласна прокуратура надала доручення місцевій прокуратурі здійснити дії, передбачені чинним законодавством та вжити відповідних заходів. Сподіваюсь, що винні у порушенні прав виборців на вільне волевиявлення, будуть покарані», — зазначив очільник миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов.