Псевдо міліціонери намагалися викрасти депутата обласної ради від ВО «Батьківщина».

Троє псевдо міліціонерів зі зброєю здійснили спробу викрасти депутата Миколаївської облради від ВО «Батьківщина», директора ДП «Агрономія» Сергія Чмиря.
Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».
«Вранці 14 грудня, на територію нашого підприємства заїхав мікроавтобус Mercedes, з якого вийшло троє людей у міліцейській формі і попрямували до будівлі, де я проводив збори. Увійшовши до кабінету, вони сказали, що приїхали мене заарештувати. При цьому жодних документів не надали. А коли ми почали ставити їм незручні запитання, вони здійснили кілька пострілів у стелю», — розповів Сергій Михайлович.
Працівники підприємства затримали двох нападників, третій втік. На місце події були викликані співробітники поліції, які і доставили затриманих до рай відділку.
За словами депутата, до правоохоронних органів затримані не мають жодного відношення. Один із них навіть знаходиться у розшуку. Депутат від ВО «Батьківщина» зазначив, що це була друга спроба його викрадення. Перша сталася 10 грудня у Миколаєві біля відділення одного з банків. Факт зафіксували камери спостереження банку. «Я написав відповідну заяву до Центрального відділу поліції міста Миколаєва, надав відео. Однак нічого не було зроблено», — заявив депутат.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31