Реанімація та пульмонологія: миколаївські партійці передали засоби індивідуального захисту до Обласної клінічної лікарні

Відділення анестезіології і реанімації Обласної клінічної лікарні – це колектив професіоналів, який щодня рятує десятки та сотні людських життів. Під керівництвом такого досвідченого лікаря як Вадим Кузьменко, працюють люди, що дійсно відданні своїй справі. Низький їм за це уклін.

Лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк та депутат обласної ради Анатолій Катрич передали захисні маски для відділення пульмонології та засоби індивідуального захисту для відділення анестезіології і реанімації Обласної клінічної лікарні.

Спілкуючись із головним лікарем Петром Римарем, Вадим Підберезняк подякував усьому колективу обласної лікарні за їх працю, особливо тим, хто щодня контактує з людьми, що мають підозри на вірусні захворювання.

«В нашій обласній лікарні працюють дуже професійні лікарі та медперсонал, які врятували тисячі людських життів. В силу своїх можливостей ми постійно намагаємося допомагати колективу лікарні. Сьогодні це протичумні набори та захисні маски, які дуже швидко закінчуються, але мають велике значення для захисту здоров’я наших медпрацівників», — підкреслив  лідер Миколаївської Батьківщини.

Під час спілкування заступник головного лікаря Дмитром Бачинський подякував депутату Катричу за «депутатські кошти», які голова міжфракційної групи «Наша Батьківщина — Миколаївщина» направив на потреби Обласної клінічної лікарні.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31