Рішення більшості членів територіальної комісії відмовити в реєстрації кандидатом у мери Л.Дромашко цілком обґрунтовано

Рішення Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області про прийняття рішення зобов’язати міську виборчу комісію повторно розглянути заяву чинного мера Людмили Дормашко про реєстрацію її кандидатом на вибори міського голови є незаконним і викликано швидше за все адміністративним тиском на суд з боку представників партії «Наш Край», коріння якої йдуть в Адміністрацію Президента.
«Рішення більшості членів територіальної комісії відмовити в реєстрації кандидатом у мери цілком обґрунтовано. Де-юре Людмила Дромашко, згідно документів, наданих до ТВК, як і раніше є членом Партії Регіонів, тим паче очолює міську організацію, що суперечить Закону України «Про місцеві вибори». До того ж у відношенні Л.Дромашко МВС і прокуратурою порушено декілька десятків кримінальних справ, які мають безапеляційні докази причетності її до скоєння цілого ряду економічних і кримінальних злочинів. З яких чотири вступили в законну силу » — про це заявив керівник Миколаївської обласної організації« ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.
«І це тільки юридично, не кажучи вже про моральну складову. Людмила Дромашко і всі члени її команди це перефарбовані «регіонали», що організовували «тітушок» на Майдан, влаштовували беззаконня в ОВК в 2012 році, що намагаються організувати чергові фальсифікації під час цих виборів, прикриваючись новою політичною партією «Наш Край».
Зайвим підтвердженням того, що таких як Дромашко і її команда Майдан не змінив і не змінить, а для збереження своєї влади в місті вона піде на все, служить факт того, що вчора за її командою був відключений від системи електропостачання міський телеканал «Олта ТВ» журналісти якого не бояться у своїх ефірах говорити правду про діяння мера.
«Я хочу звернути увагу керівництва області, правоохоронних органів на ситуацію яка складається в м Первомайську, втрутитися в процес і забезпечити законність роботи членів територіальної комісії м. Первомайська і не допустити тиску на її членів з боку провладних структур, підконтрольних Людмилі Дромашко.» — відмітив Михайло Соколов.