Робоча поїздка до Братського району: наради, зустрічі та спілкування із жителями району

Лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк допомагає Братському району  вже не перший рік. На його думку, тут живуть прості, але дуже щирі та порядні люди, які завжди радо зустрічають гостей.
Про це в коментарі місцевим ЗМІ розповів керівник ОО ПП «Батьківщина» Вадим Підберезняк.
Разом із депутатом обласної ради Анатолієм Катричем вони провели робочу поїздку та відвідали смт Братське та с. Іванівка.
Територіальний центр обслуговування громадян, районна бібліотека, Братська ЦРЛ, Іванівська ЗОШ, зустрічі із місцевими депутатами та робочі наради. Це далеко не повний перелік тих справ та об’єктів, які встигли відвідати  «батьківщинівці» під час робочої поїздки.
За словами Вадима Підберезняка, він завжди із задоволенням приїздить до Братського району, тому що за останні роки йому вдалося зробити тут чимало «добрих справ», за які люди і досі дякують Підберезняку, а саме ремонт «червоного мосту», заміна вікон в Іванівській ЗОШ, медичне обладнання для ЦРЛ, інвалідні візки та підгузки для «будинку пристарілих», фотоапарат та лялькові вистави для районної бібліотеки тощо.
Цей список можна ще довго продовжувати, а головне, що робота  у даному напрямку продовжується і сьогодні.
Лідер Миколаївської Батьківщини впевнений, що будь-яка «добра справа», яка зроблена не просто «для галочки», а з турботою про людей, завжди повертається  повагою,  добрим словом та привітним ставленням.
«Мені дуже приємно чути сьогодні  від людей про те, що приїжджайте до нас ще і не обов’язково із подарунками. J Сьогодні був важкий та насичений день, але сповнений приємних зустрічей та дружнього спілкування», — підбив підсумки поїздки Вадим Підберезняк.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31