Робоча поїздка до Кривоозерського району: спілкування з активом, вивчення проблемних питань сільських рад, допомога медичним закладам

Минулого тижня лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк побував з робочою поїздкою в Кривоозерському районі, де зустрівся з активом партії та обговорив ключові проблемні питання, в тому числі ремонт пам’ятника ветеранам-афганцям, який свого часу партія Батьківщина передала на баланс селищній раді, а сьогодні не може пройти повз меморіалу, який вже починає руйнуватися.

Крім районного центру селища Криве Озеро, лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк разом із керівником районної парторганізації Наталею Дурачевською відвідали 5 сільських рад: Бурилівську, Маломечетнянську, Красненьківську, Богачівську та Кривоозерську. До кожної сільської ради представники ВО «Батьківщина» передали захисні маски та дезінфікуючі засоби.

Що стосується проблемних питань, то в Красненьківській сільській раді – це вуличне освітлення. Сільський голова Тетяна Кондрачук показала Вадиму Підберезняку проєкт, разом вони оглянули місце встановлення ліхтарів та в результаті вона заручилася підтримкою міжфракційної депутатської групи «Наша Батьківщина – Миколаївщина».

В с. Богачівка сільський голова Наталя Котик організувала зустріч із працівниками бюджетної сфери, де Вадим Підберезняк пообіцяв допомогти придбати пульсоксіметр для місцевої амбулаторії.

Крім цього, до керівника Обласного осередку ПП ВО «Батьківщина» звернувся Березківський сільський голова Сергій Свідерський, який попросив правової допомоги в питанні використання місцевої свердловини. За його словами, від цього залежить якість водопостачання для  місцевих жителів.

Вадим Підберезняк також не оминув увагою місцеву спілку воїнів-інтернаціоналістів та її керівника Сергія Коренька, який попросив допомоги для матерів загиблих у війні в Афганістані. В Кривому Озері в основному всі опалюють свої домівки дровами, які коштують чимало грошей.

«Загалом поїздка виявилася дуже насиченою та інформативною. Обговорили проблемні питання і тепер спільно шукаємо шляхи їх вирішення. Кривоозерський — це найвіддаленіший район в Миколаївській області, тому обласній владі, мабуть, не завжди видно та чутно, які проблеми насправді турбують жителів Кривоозерщини», — зазначив в коментарі лідер Миколаївської Батьківщини.