Сергій Євтушок зустрівся з миколаївськими партійцями

Народний депутат України від ВО «Батьківщина» Сергій Євтушок протягом двох днів перебував на Миколаївщині, де провів зустрічі з партійними активістами, лідерами громадської думки, керівниками районних та міських парторганізацій. Під час зустрічей відбулося обговорення питань суспільно-політичної ситуації в країні, підготовки до виборів в ОТГ на Миколаївщині, розбудови партійної мережі в області.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», нардеп дав інтерв’ю журналісту одного з провідних миколаївських телеканалів, «НИС-ТВ».

«В грудні на Миколаївщині відбудуться вибори до 12 ОТГ, тож маємо бути напоготові та очікувати адміністративний вплив, тиск на наших кандидатів, фальсифікації та спроби дискредитувати партію та кандидатів. Звісно, будемо протистояти можливим провокаціям та оприлюднювати у ЗМІ факти, якщо вони підтвердяться. Взагалі, миколаївська команда «батьківщинівців» здатна перемагати і на місцевих, і на президентських виборах», — зазначив Сергій Євтушок.

Народний депутат відповів на запитання стосовно підвищення ціни на газ, стану доріг в Україні, нової стратегії миру та безпеки, ситуації в Азовському морі та інші.