Сильна гривня, робочі місця і нові дороги, – Юлія Тимошенко про Новий економічний курс

Економічна велич – це те, чого найбільше не вистачає Україні. Саме тому головним завданням Нового курсу має стати відродження вітчизняної економіки – перехід від відсталої сировинної до інноваційної.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй особистій сторінці у Facebook, анонсуючи Економічний форум 21 вересня у Києві.

«Ми відродимо заводи, побудуємо нові дороги та модернізуємо наші міста. Ми відкриємо всі можливості для успішної роботи підприємців і фермерів. Гривня буде сильною, кредити – доступними. Це створить нові робочі місця і кожен реалізує свій потенціал. Українці будуть заможними, а Україна – сильною», – зазначила лідер «Батьківщини».

За словами Юлії Тимошенко, лише економічно сильна і незалежна Україна здатна на стрибок і формування абсолютно нового – заможного, щасливого і впевненого в собі суспільства: «Ми не повинні вічно когось наздоганяти, ми здатні випереджати і перемагати!»

Лідер «Батьківщини» переконана, країна може стати сильною і реально незалежною тільки завдяки своїм власним проектам, власним успіхам. Тим більше, що в такої країни, як наша, справжній потенціал – величезний.

«Ми починаємо будувати нову країну. Це – наш Новий економічний курс!» – наголосила Голова партії.