Скоєно напад на миколаївського «батьківщинівця»

Під час сесії Миколаївської районної ради депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Протченко з погрозами напав на депутата Миколаївської обласної ради від фракції «Батьківщина» Ігоря Івануну.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «батьківщина» даний інцидент зафіксовано на відео. В момент виступу Ігоря Івануни депутат Сергій Протченко в грубій формі зажадав, щоб депутат облради припинив «вчити життя», а після словесної перепалки кинувся в бік партійця, загрожуючи вбити його.

«Подібні витівки з боку саме цього депутата трапляються не вперше. Цього разу «ляшківця» обурив мій виступ з приводу махінацій з виділенням в районі землі бійцям АТО. Вважаю даний інцидент доказом присутності серед депутатів райради представників кримінальних кіл, які зацікавлені в аферах із землею. Натомість, незважаючи на погрози, не допущу подібних дій», — зазначив депутата Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ігор Івануна.