Снігурівська міська рада ухвалила звернення до керівництва країни з приводу ціни на газ

За ініціативи фракції ВО «Батьківщина» в Снігурівській міській раді на розгляд позачергової сесії винесено питання про звернення до уряду, президента та верховної ради з приводу підняття ціни на газ для населення на 23,5%.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», ініціативу партійців підтримала більшість депутатів.

«Практично одностайно, за винятком окремих службовців Снігурівської райдержадміністрації, депутати проголосували за ухвалення звернення до президента України щодо негайного скасування постанови Кабміну про підвищення ціни на газ для населення. Ми вважаємо, що рішення уряду від 19 жовтня є неприпустимим і таким, що порушує конституційні права громадян України на достойний рівень життя», — зазначила депутат Снігурівської міської ради від «Батьківщини» Ольга Левшова.

Звернення підтримав та підписав Снігурівський міський голова Леонід Голобля, якого обрано на посаду за підтримки ВО «Батьківщина».