Сьогодні не варто говорити багато слів, – Юлія Тимошенко про День гідності та свободи

Революції в Україні зовсім не про політику, фальсифікації чи євроінтеграцію. Вони – про честь та право бути вільною людиною на своїй рідній Землі.

Про це написала Юлія Тимошенко на своїй Facebook-сторінці у короткому зверненні до Дня гідності та свободи.

«Ті, хто п’ятнадцять і шість років тому вийшли на Майдан, зовсім не думали про вибори й рейтинги. Вони вийшли з дому, покинули свої родини, залишили зону комфорту, і пішли у вогонь, щоб відстояти священне й високе право Людини на свободу!», – зазначила лідер «Батьківщини».

На думку Юлії Тимошенко, 21 листопада політики традиційно сперечатимуться, хто з них більше «не зрадив Майдан», співатимуть мантри «про віковічний європейський вибір», обіцятимуть «знайти й покарати». Забуваючи, що українські Революції насамперед зафіксували прагнення людей до гідного життя на власній землі.

«І саме завдяки їм Україна досі є. Саме завдяки їм вона завжди буде. Завдяки їм наша Україна веде велику боротьбу за істинну незалежність і суверенітет… І саме завдяки їм ми таки переможемо і здолаємо. Бо не маємо іншого права та іншого вибору», – переконана Голова партії.

Юлія Тимошенко вважає, що 21-го листопада варто утриматися від зайвих слів, вшанувавши світлу пам’ять тих, «хто не відсидівся, не збайдужів, не злякався».

«Сьогодні варто чути… Сьогодні варто слухати… Як пливе кача…», – закликала Юлія Тимошенко.