Соколов Михайло Володимирович

132 округ — Братський, Врадіївський, Арбузинський, Кривозерський, Первомайський райони, м. Первомайськ

Біографія

Народився 27.11.1967 р. у м. Дніпропетровську.
У 1991 закінчив фізико-технічний факультет Дніпропетровського державного університету.
Трудовий шлях розпочав на Південному машинобудівному заводі ім. О. М. Макарова. Працював майстром, технологом, інженером-конструктором.
У 1997 р. Михайло СОКОЛОВ прийняв рішення заснувати свою справу. Займався виробництвом і постачанням медичного обладнання.
У 2002 р. створив навчально-виробниче підприємство “Дніпропетровське відділення української спілки сліпих”. За кілька років організація надала освіту і роботу сотням інвалідів.
З 2005 р. виконує обов’язки директора ТОВ “ТЕХНОФАРМА”.
Законотворча діяльність:
2002-2007 рр. — депутат Дніпропетровської міської ради IV та V скликань від БЮТу.
Домігся створення міської системи забезпечення місцевих жителів доступною чистою водою і початку будівництва об’їзної кільцевої дороги навколо Дніпропетровська. Ініціював створення відкритих аукціонів з продажу права оренди землі; оновлення і фінансування генерального плану міста; залучення закордонних інвестицій до муніципалітету.
2007-2012 рр. — народний депутат України VI скликання від БЮТ.
Працював в Комітеті з питань правосуддя. Разом з колегами розробляв і домігся прийняття кількох корисних і важливих законів. Зокрема того, завдяки якому жителі “зони спостереження” (30 км навколо Южноукраїнської АЕС) отримують компенсації за ризик.
Робота у Первомайську:
На початку 2013 р. Михайло СОКОЛОВ разом із колегами від ВО “Батьківщина” створив правозахисну громадську організацію “Всеукраїнська комісія справедливості”. Першою областю, де Комісія розпочала свою роботу, стала Миколаївщина.
За час роботи до Комісії по допомогу звернулось більше 2500 осіб з питаннями, пов’язаними із порушеннями їх законних прав та інтересів. Безкоштовну юридичну допомогу вже отримали більше 2000 мешканців нашого округу.
Діють благодійні проекти Михайла СОКОЛОВА: “Дитячий майданчик — у кожен двір” (встановлення дитячих майданчиків за колективними заявками батьків), “Ясний погляд” (забезпечення безкоштовними окулярами малозахищених верств населення), “Чиста вода” (чиста питна вода доставляється у населені пункти Первомайського, Арбузинського, Братського, Врадіївського та Кривоозерського районів), “Рівні дороги” (жителі Первомайська можуть подати колективну заявку до Комісії, щоб грейдер навів лад на їх вулиці), “Завтра” (профорієнтація для школярів).
Державні нагороди: орден Олександра Невського ІІ ступеню “За укріплення російсько-українських відносин”. Іменна зброя “За активну участь у найбезкровнішій революції”.
Одружений, виховує п’ятьох дітей. Місце проживання: м. Миколаїв.
ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ
Я, Соколов Михайло Володимирович, даючи згоду на висунення мене кандидатом у народні депутати України, добре розумію велику відповідальність, яку беру на себе, тому докладу всіх зусиль для виконання взятих на себе зобов’язань перед виборцями, перед ВО “Батьківщина”, яка висуває мене кандидатом, та сподіваюся бути корисним своєму народові у Верховній Раді України.
Сучасні події в Україні чітко продемонстрували всьому світу найсильніші риси українського суспільства — патріотизм, християнські цінності та єдність.
Партія ВО “Батьківщина”, обираючись до найвищого законодавчого органу, продовжить свою роботу, спрямовану на розвиток України як унітарної, європейської, правової, економічно незалежної та соціально справедливої держави.
Усвідомлюючи високу самоорганізованість українського суспільства, ВО “Батьківщина” бере на себе солідарну відповідальність “ЗА”:
— збереження територіальної цілісності України;
— утвердження європейського вибору;
— створення сучасно озброєної дієздатної армії та прикордонної служби;
— проведення люстрації виконавчої, законодавчої та судової гілок влади;
— вдосконалення судової системи з метою встановлення чесного правосуддя;
— посилення можливостей територіальних громад шляхом здійснення децентралізації влади;
— вдосконалення законодавства, спрямованого на подолання корупційних схем;
— розподіл та використання бюджетних коштів;
— оптимізацію та прозорість розробки та використання природних ресурсів України;
— збереження професійної еліти нації та створення умов для розвитку фахового потенціалу молоді;
— повернення до принципів організації доступної та якісної медичної допомоги громадянам країни;
— створення умов для розширення ринку збуту продукції бюджетоутворюючих підприємств;
— контроль за використанням вивільнених коштів та спрямування їх на підвищення соціальних стандартів.
Окрім загальнодержавних проблем, мені добре відомі турботи і надії мешканців усіх населених пунктів, що входять в 132-й виборчий округ. Тому додатково перед своїми виборцями беру на себе зобов’язання добитися вирішення найважливіших завдань і питань, що стоять перед нашим округом:

1. Створювати необхідні умови для появи нових робочих місць у Первомайську, Арбузинському, Братському, Кривоозерському, Врадіївському та Первомайському районах.

2. Сприяти розвитку туризму в Миколаївській області: спортивного, екологічного, етно- та агротуризму. У тому числі створення центру екстремальних видів спорту (рафтинг) на базі національного парку “Бузький Гард” (регіонального ландшафтного парку Гранітно-Степове Побужжя). Туризм залучить додаткові кошти в округ і створить умови для розвитку інфраструктури в Первомайську і районах.

3. Домогтися прискорення виконання державної програми “Чиста вода” для забезпечення мешканців округу доступною і якісною питною водою. Ми візьмемо під жорсткий контроль роботи з очищення річки Синюхи. Почнемо розробку національної програми з екологічного оздоровлення річки Південний Буг.

4. Домогтися розширення зони спостереження Південноукраїнської АЕС з 30 до 40 кілометрів для збільшення кількості мешканців, які можуть скористатися пільгами, передбаченими для мешканців зони спостереження АЕС. Первомайськ зараз знаходиться на межі цієї зони, але не входить до неї. Беручи на себе такий же ризик, що і населені пункти, що входять в зону, мешканці Первомайська при цьому не отримують ніяких компенсацій за ризик. Входження Первомайська в зону спостереження та отримання соціально-економічної компенсації ризику населення серйозно і в кращу сторону вплине на рівень життя городян.

 

Не обіцяємо більше, ніж можемо виконати!

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» готує подання до Конституційного суду щодо скасування підписаного президентом закону про гральний бізнес

Докладніше

«Кандидати в депутати не повинні потрапляти в залежність від партії» — Вадим Підберезняк

Докладніше

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31