Суд визнав правомірною вимогу миколаївських «батьківщинівців»

Миколаївський окружний адміністративний суд не задовольнив позов голови Арбузинської райдержадміністрації (Миколаївська область) Олександра Палія до «батьківщинівця», голови районної ради Володимира Кошетара.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» скандальний чиновник Олександр Палій подав позов до суду щодо визнання недійсним рішення Арбузинської райради про висловлення йому недовіри.

За словами голови райради, обраного від ВО «Батьківщина» Володимира Кошетара, депутатський корпус двічі за останній рік висловлював недовіру очільнику райдержадміністрації. За рішення проголосувала більшість депутатів та фракція «Батьківщини» у повному складі. Натомість Олександр Палій намагався довести в суді, що висловлення недовіри відбулося з порушенням процедури, без заслуховування його звіту про виконання програм соціально-економічного розвитку.

«Чотири рази з грудня минулого року звертався до голови райдержадміністрації з пропозицією надати звіт про діяльність. Однак ці звернення залишилися без відповіді, а сам звіт до районної ради не надходив. Депутати районної ради оцінили діяльність керівника району, як незадовільну, особливо в питаннях соціального захисту населення. Підтримую думку своїх колег і вважаю, що чиновник має визнати свою бездіяльність та піти з посади», — зазначив голова Арбузинської районної ради, «батьківщинивець» Володимир Кошетар.