Три миколаївських «батьківщинівця» в ТОП-10 найвпливовіших людей Первомайська

Незалежний сайт міста Первомайська (Миколаївська область) опублікував рейтинг найбільш впливових людей міста. В першій десятці – три представника «Батьківщини».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», високі позиції займають депутати міської ради -«батьківщинівці» Василь Барський і Тимур Глушко та очільник Миколаївського обласного осередку Михайло Соколов.

«Звісно, рейтинг, опублікований в інтернет-виданні не має статусу офіційного соціологічного дослідження. Натомість вважаю, що виборці Первомайська, які брали участь в опитуванні, віддали свої голоси тим людям, які насправді працюють на користь містян. Перевагу «батьківщинівцям» віддають й ті, хто вірять та сподіваються на перемогу лідера партії Юлії Тимошенко у президентських передвиборчих  перегонах», — зазначив депутат Первомайської міської ради від ВО «Батьківщина» Тимур Глушко.