У Раді вимагають звіту силовиків щодо розслідування злочинів проти учасників Революції гідності

Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності вимагає звіту силовиків щодо розслідування трагічних подій на Майдані.

Відповідне рішення ухвалене сьогодні на першому його засіданні, повідомив голова комітету, член фракції «Батьківщина» Андрій Кожем’якін.

За його словами, всі члени комітету одностайно проголосували за те, щоб на наступному засіданні комітету в порядку парламентського контролю заслухати Генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голову Служби безпеки, керівників інших органів державної влади про стан розслідування кримінальних справ щодо правоохоронців, суддів, інших вищих посадових осіб, винних у загибелі, побитті та переслідуванні учасників Революції гідності.

Наступне засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності відбудеться у середу, 10 грудня.