Учасники з’їзду «Батьківщини» наголосили на необхідності створення в Україні професійної армії

Для збереження країни потрібно формувати сильну і професійну армію.

На цьому наголосив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації «Батьківщини», боєць 28-ї механізованої бригади (розвідник) Олег Кравець, звертаючись до учасників з’їзду та до лідера партії.

«Якщо хочемо зберегти країну, зберегти націю, зберегти наших дітей – нам потрібна тільки професійна армія!» – заявив він.

Олег Кравець вважає, що «війна, як під мікроскопом, чітко висвітила головну ваду наших політиків – за роки залежності жоден з них так і не показав себе яскравим стратегом, що здатен бачити перспективи на роки вперед. І ставлення до рідної армії – яскраве тому свідчення».

Боєць також нагадав, що коли Юлія Тимошенко, ще будучи на посаді прем’єр-міністра України, заявила про необхідність будувати потужну, ефективну, сучасну, професійну армію, тоді  її підняли на сміх, «обізвали генералом в спідниці, чого тільки не навішували і врешті-решт прийшли до найдурнішого рішення, що ми будемо нейтральною країною, відмовились від ядерної зброї».

«Зараз приходить гірке усвідомлення, що Юля ж тоді була права! Але прийшло усвідомлення запізно, і вже тисячі патріотів поклали свої життя», – зауважив партієць.

Перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації також вважає, що

«Юлія Тимошенко допустила свою найбільшу стратегічну помилку, коли поступилась президентством Віктору Ющенку в 2004 році».

APX0176-1024x700

«Були б Ви президентом, тоді б ми жили в зовсім іншій країні. А ще тисячі людей переконані, що на Україну, яку б очолювала жінка, ніхто і ніколи б не напав!» – апелював боєць до лідера партії.

«Ви – набагато мужніші багатьох чоловіків-політиків! І тому десантники 79-ої Аеромобільної бригади, розвідники 28 механізованої бригади і всі наші побратими від чистого серця дарують вам нашу душу – тільняшку! І віднині будемо вважати вас своїм бойовим побратимом!» – емоційно звернувся Олег Кравець до Юлії Тимошенко.

APX0144-1024x690

Тільняшку вручив учасник бойових дій під Іловайськом, герой війни на Донбасі, сержант 79-ї Аеромобільної бригади Анатолій Олійник.