Українці визнали Тимошенко найкращим прем’єром

Майже дванадцять тисяч інтернет-користувачів взяли участь в опитуванні «Хто з прем’єрів приніс найбільшу користь Україні за останні 10 років?».

Опитування проводилося на сайті «Главком».

За підсумками голосування більше як третина опитуваних, а саме 36%, висловилися за те, що найрезультативнішим і найкориснішим для України головою уряду за останні десять років стала Юлія Тимошенко. Нагадаємо, вона очолювала Кабінет міністрів двічі. Вперше — після Помаранчевої революції у 2005 році. Вдруге —  після дочасних парламентських виборів 2007 року.

Із значним відставанням від лідера друге місце в рейтингу посів Арсеній Яценюк, який керував Кабміном дві каденції поспіль від 2014-го до 2016 року. Очільник «уряду камікадзе» отримав 21% голосів українців.

До речі, майже наздоганяє Яценюка Микола Азаров (також головував у Кабміні двічі від 2010-го до 2014 року), який опинився на третій сходинці рейтингу із 19%.

Цікаво, що роботою чинного прем’єр-міністра Володимира Гройсмана (Верховна Рада обрала його на посаду 14 квітня 2016 року), який є наймолодшим керівником уряду за всю історію країни, задоволені лише 15% опитуваних.