В автокатастрофі загинув депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина»

Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», обласний осередок партії, депутати обласної ради висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким з приводу трагічної загибелі в автокатастрофі депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» Гуліна Володимира Анатолійовича. Трагедія трапилася сьогодні, 2 серпня на 221 кілометрі траси Р-06. Володимир Анатолійович, 1962 року народження все життя присвятив розвитку сільського господарства в Миколаївській області та зокрема, в Єланецькому районі. Він наполегливо відстоював інтереси селян на всіх рівнях, був активним партійцем, обирався депутатом районної та Миколаївської обласної ради. В нинішньому складі обласної ради входив до складу постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального захисту села. Чесний та принциповий, справедливий, він щиро вболівав інтересами жителів області. Таким його назавжди запам’ятають всі, хто знав та працював з Володимиром Анатолійовичем. Щирі співчуття рідним та близьким.