В Кривому Озері «батьківщинівці» вшанували воїнів-афганців.

Депутати сільських, селищних та районної ради Кривоозерського району, обрані від «Батьківщини», провели заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Понад 40 депутатів вийшли центральною площею селища з державними та партійними прапорами, аби покласти квіти до пам’ятника воїнам-афганцям та запалити свічки пам’яті. До ходи приєдналися місцеві жителі, воїни-інтернаціоналісти та представники районної влади.

«Сьогодні на Кривоозерщині проживає 66 учасників афганських подій, — зазначає депутат районної ради, керівник Кривоозерської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Наталія Дурачевська. – П’ять років тому саме за ініціативи «Батьківщини» в селищі було встановлено пам’ятний знак воїнам-афганцям. Сьогодні всі приходять до знаку, аби вклонитися героям минулих років та сучасним героям, що боронять нашу незалежність на Сході країни. На жаль, здається, що представники місцевої районної влади зневажають подібні акції. Прикро, коли вони вдаються до негарних дій на кшталт того, аби не запросити депутатів «Батьківщини» на заходи районного значення. Ще більш прикро буде, коли представники цієї влади «забудуть» про нинішніх героїв, героїв АТО».

Втім, саме завдяки активності депутатів різного рівня Кривоозерського району від «Батьківщини» та позиції голови районної організації воїнам-афганцям висловлено шану.

озеро1озеро2озеро4