В Миколаєві активісти вимагають розслідувати факти корупційних схем в оборонній сфері.

В Миколаєві біля будівлі облдержадміністрації відбувся мітинг проти розкрадань в Укроборонпромі і скасування Закону про незаконне збагачення. В протестній акції взяли участь представники партії ВО «Батьківщина», громадські активісти, небайдужі громадяни.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Слід сказати жорстке «НІ!» мародерству в країні, яка знаходиться в стані війни. А гарант обіцяв комусь руки рубати. Потрібна така норма в законі, щоб людина, яка займається мародерством, не повинна до кінця життя займати будь-яку посаду ні в судовій, ні у виконавчій, ні в законодавчій владі», — заявив у своєму виступі перший заступник Миколаївської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Активісти запропонували ухвалити звернення до Верховної Ради України і Генеральної прокуратури з вимогою заарештувати секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського і створити тимчасову слідчу комісію для перевірки фактів корупції в оборонній сфері. За ініціативи «батьківщинівців» акцію протесту оголошено безстроковою і розпочато збір підписів під зверненням.