В Миколаєві активісти вимагають розслідувати факти корупційних схем в оборонній сфері.

В Миколаєві біля будівлі облдержадміністрації відбувся мітинг проти розкрадань в Укроборонпромі і скасування Закону про незаконне збагачення. В протестній акції взяли участь представники партії ВО «Батьківщина», громадські активісти, небайдужі громадяни.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Слід сказати жорстке «НІ!» мародерству в країні, яка знаходиться в стані війни. А гарант обіцяв комусь руки рубати. Потрібна така норма в законі, щоб людина, яка займається мародерством, не повинна до кінця життя займати будь-яку посаду ні в судовій, ні у виконавчій, ні в законодавчій владі», — заявив у своєму виступі перший заступник Миколаївської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Активісти запропонували ухвалити звернення до Верховної Ради України і Генеральної прокуратури з вимогою заарештувати секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського і створити тимчасову слідчу комісію для перевірки фактів корупції в оборонній сфері. За ініціативи «батьківщинівців» акцію протесту оголошено безстроковою і розпочато збір підписів під зверненням.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31