В Миколаєві «батьківщинівці» започаткували роботу антикорупційного бюро

При підтримці Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» та громадської організації в Миколаєві урочисто відкрили офіс «Антикорупційного Бюро».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в заході взяли участь народний депутат України Вадим Івченко, голова Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов, голова правління громадської організації «Альянс демократичної правової руху» Олександр Чхайло, миколаївські партійці.

«Поява «Антикорупційного Бюро» в Миколаєві стала можливо при активній підтримці ВО «Батьківщина», для якої боротьба з корупцією є одним з пріоритетних напрямків Нового курсу України. Корупція, на жаль, нині стає нормою життя, звичайним явищем і це є серйозною небезпекою. Згідно з різними соціологічними дослідженнями переважна більшість громадян України основними проблемами в країні вважають корупцію та війну на Донбасі. Тож «Батьківщина» першою реагує на виклики часу», — зазначив народний депутат України Вадим Івченко.

За словами голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайла Соколова,  основною метою «Антикорупційного Бюро» є боротьба з корупцією у всіх її проявах. Співробітники бюро готові надавати правову підтримку малому і середньому бізнесу і пересічним громадянам.