В Миколаєві обрали нового лідера «Батьківщини молодої»

В Миколаєві відбулися звітно-виборчі збори миколаївської міської громадської організації «Батьківщина молода». Учасники заходу одноголосно обрали новим очільником організації активну творчу людину, Вікторію Романенко.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Із задоволенням починаю працювати як голова Миколаївського міського осередку ГО «Батьківщина молода». Щиро хочу змінити ставлення молоді до політики, пробудити у молоді бажання йти на вибори, вирішувати долю своєї держави та будувати свою державу сильною та міцною.  Для мене важливо те, що ГО «Батьківщина молода» — всеукраїнський молодіжний рух, і є можливість співпрацювати не лише на локальному рівні, а й ділитися досвідом на всеукраїнському», — зазначила керівник Миколаївської міської громадської організації Вікторія Романенко.

Дівчина подякувала голові Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайлу Соколову та керівнику обласної громадської організації «Батьківщина молода» Тимуру Глушку за довіру та можливість працювати в єдиній команді «батьківщинівців». В свою чергу Тимур Глушко висловив впевненість, що під керівництвом Вікторії прийматимуться масштабні програми з розбудови молодіжної політики міста.