В Миколаєві привітали «батьківщинівців», які перемогли на виборах до ОТГ

В офісі Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» відбулася нарада, на якій представники партійного активу обговорили результати виборів до ОТГ Миколаївської області, які відбулися 30 червня та окреслили завдання на фінальний етап парламентських перегонів.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», новообрані депутати до Лоцманської ОТГ Баштанського району та до двох ОТГ Снігурівського району отримали вітальні листи від Юлії Тимошенко.

«Чергові вибори довели сильну позицію партії «Батьківщина» в сільських населених пунктах, про що свідчить перемога достойних людей, наших партійців. Переконаний, що саме ви в своїх громадах відстоюватиме інтереси громадян та переконуватиме їх віддати свої голоси на виборах до парламенту, які відбудуться 21 липня. Радий, що команда «батьківщинівців» постійно приростає», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

Він привітав всіх присутніх із 20-ти річчям створення партії та побажав нових перемог.