В Миколаєві відбувся круглий стіл: «Підтримка колишніх в’язнів України».

В м. Миколаєві відбулося засідання круглого столу в ході якого обговорювалося та було підписано меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між Територіальним управлінням ДПтС в Миколаївській обл., Департаментом праці та соціального захисту населення Миколаєва, Управлінням державної міграційної служби в Миколаївській обл. та Миколаївським відділенням Всеукраїнської благодійної організації «Рух в підтримку колишніх в’язнів України «Подолання».
Організатором заходу виступила голова первинної партійної організації «Батьківщина» у Центральному районі м. Миколаєва Спінул Наталя Євгеніївна (виконавчий директор МОО «Подолання»).
Як зазначила голова ППРО «Батьківщина» Спінул Наталя:- «Такий меморандум дасть можливість допомогти людям, які звільнились з місць позбавлення волі, швидше адаптуватися в соціумі, стати повноцінними громадянами з рівними правами».
Вязні