В Миколаївській обласній парторганізації ВО «Батьківщина» обрано нового заступника голови.

На засіданні бюро Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» обрано нового першого заступника голови осередку. Ним став відомий та авторитетний політик, вчений та управлінець Володимир Ємельянов.

Володимир Михайлович — директор Інституту державного управління, проректор Чорноморського Національного університету імені Петра Могили, доктор наук з державного управління, професор, державний службовець І рангу. Обирався народним депутатом України до Верховної Ради другого скликання. За досягнення в науковій та громадській діяльності нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, Почесними грамотами Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, лауреат премії АНУ.

Голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов представив Володимир Ємельянова активу осередку. Як зазначив Михайло Володимирович, з новообраним першим заступником обласна організація пов’язує удосконалення ідеологічної роботи, підвищення рівня науково-методичного супроводження подальшої розбудови партії.

В свою чергу Володимир Ємельянов висловив бажання поділитися з однопартійцями досвідом управлінської та політичної роботи, надавати консультації з питань партійної діяльності. На засіданні активу обласної парторганізації Володимир Михайлови відповів на запитання стосовно процесів децентралізації в країні, майбутніх виборів до територіальних об’єднаних громад, висловив своє бачення подальшої спільної роботи. Партійці побажали новообраному заступнику успіхів. Заступником голови обласного партосередку з організаційних питань залишається Кравець Олег Анатолійович.