В полі зору депутата.

Депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина», заступник голови постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань законності, депутатської діяльності, антикорупційної і регуляторної політики, зв’язків з органами місцевого самоврядування та ЗМІ Сергій Чмир одним з перших звітує перед виборцями. Основними гаслами його передвиборної програми, якими він керується і зараз є принципи порядності, професіоналізму, патріотизму.

Робота в окрузі (Арбузиньский район) складалась з виконання пріоритетних завдань. Зокрема, надання допомоги медичним закладам в отриманні сучасної апаратури; покращення умов перебування дітей в дошкільних навчальних закладах; підтримка закладів культури району; вирішення соціальних та побутових проблем багатодітних сімей, інвалідів та родин, що перебувають в складних життєвих обставинах; забезпечення належного рівня охорони дитинства та материнства; підтримка ініціатив мешканців району; надання юридичної допомоги; захист інтересів працівників освітньої галузі.

Постійно спілкуючись з виборцями Сергій Михайлович з’ясовував нові проблемні питання, над вирішенням яких плідно працював. Він взяв під особисту опіку два дитячі будинки сімейного типу (родини Фіщук та Куценко), прийомні родини. Постійно надає їм матеріальну допомогу, оформив страхові поліси на кожну дитину, вручає подарунки до свят та днів народження. Не залишаються поза увагою депутата люди похилого віку та інваліди. Як президент футбольного клубу «Агрономія», утримує його за власний рахунок, виділяє гроші для проведення футбольних змагань.

Величезну допомогу надав Сергій Михайлович дитячим садкам «Теремок» та «Казка» в селах Агрномія та Новоселівка. За фінансової підтримки депутата облаштовані внутрішні приміщення та навколишня територія дитсадків, закуплені нові меблі, іграшки, здійснено ремонти, виділені гроші на харчування дітей. Підтримує депутат заклади культури, освіти, медичні заклади, релігійні установи.

Окремий напрямок діяльності депутат, як справжнього українського патріота, — постійна допомога армії, бійцям АТО, військовим частинам. Нещодавно за його підтримки виконано ремонт покрівлі та приміщення казарми 79-ої бригади на загальну суму у 800 тисяч гривень. Десятки тисяч гривень виділив на благодійну допомогу армії, задоволенні потреб в най необхідному.

Більш ніж за рік роботи у складі депутатського корпусу Сергій Чмир розглянув 43 заяви виборців, з яких десять чоловік звернулися з особистих питань та юридичної консультації, шість – зі скаргами на діяльність органів влади, троє з надання довідкової інформації, 24 – з питань матеріальної допомоги.

У складі фракції «Батьківщина» в обласній раді Сергій Чмир брав участь в обговоренні та прийнятті рішень з питань недопущення підняття тарифів на Житлово-комунальні послуги; покращення стану доріг в області та направленні звернень до Президента України,Кабінету Міністрів та профільних міністерств. Інтереси своїх виборців захищає шляхом подання відповідних звернень та запитів до органів місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31